Šīs sugas dzimtene ir Kaspijas un Melnā jūra. Pirmo reizi Latvijā šī suga konstatēta 2004.gadā un kopš tā laika jūras grunduļi strauji savairojušies. Nu ko, gardēži priecājas!
Grilēti jūras grunduļi
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1kg svaigi grunduļi
- 200g rīvmaize
- 2 olas
- 4-5 ķiploka daiviņas
- pētersīļi
- dilles
- sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Ķiplokus un zaļumus smalki sakapāt, pievienot rīvmaizi. Olas uzputot ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
- Zivis atzvīņot un iztīrīt. Zivis apviļā vipirms olu maisījumā, tad rīvmaizes maisījumā.
- Grunduļus cep uz grila 3-4 minūtes no katras puses.
- Porcijas : 6-8
- Receptes kategorija : Grilam, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.