Izsmalcinātu pastēti pagatavot nemaz nav tik sarežģīti! Riekstus var ņemt jebkurus - pistācijas,
mandeles, indijas, valriekstus.
Burkānus var aizvietot ar ķirbi- arī ļoti
garšīgi sanāk!
Sīpolu sagriezt ripiņās un apcept nelielā sviesta daudzumā.
Aknas iztīrīt un ātri apcept pannā.
Ceptas aknas un sīpolus sasmalcināt blenderī.
Burkānus sarīvēt uz rupjas rīves un apcept 1 ēd.k. sviesta, pievienot vīnu un kad lielākā daļa šķidruma iztvaikos, noņemt no uguns un atdzesēt.
Piparus un kadiķogas sasmalcināt piestā un pievienot aknām ar sīpoliem.
Pastētei pievienot sāli, sasmalcinātus riekstus (man bija lazdu rieksti), burkānus un visu kārtīgi sajaukt.
Gatavo masu salikt formiņās un pa virsu pārliet ar kausēto sviestu. Glabāt ledusskapī.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.