Klopši no Kēnigsbergas

Daudzi cilvēki pat nenojauš, ka pilsēta Kēnigsberga (vācu:Königsberg, latviešu valodā saukta arī Karalauči jeb Karaļauči) līdz 1945. gadam bija Austrumprūsijas galvaspilsēta Kaļiņingrada. Ja citur pasaulē no maltās gaļas gatavoja mērces, tad tieši Kēnigsbergas pavāri piešķīra maltās gaļas izstrādājumiem formu - veidoja klopšus.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: