Kramblis ar asinsdesu

Asinsdesas ir sens ēdiens, bet kura tauta pirmā
cūku bēres svinēdami iedomājās to pagatavot,
grūti teikt. Pastāv versija, ka par asinsdesu pagatavošanas recepti mums jāpasakās antīkās
Atēnas smalkajiem pavāriem, kuri senos laikos
tās gatavoja no vēršu asinīm. Vāciešiem šīs
desas saucas Blutwurst. Receptūra visā pasaulē
gaužām līdzīga - asinis sajauc ar vārītiem
miežu putraimiem, sīpoliem un dažādām
garšvielām. Tad sapilda cūku zarnās, novāra un
pasniedz ēdājiem. Šajā receptē asinsdesu izmantojam kā uzkodu.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī:

Privātuma izvēles centrs

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?