Krāsnī cepti kartupeļi ar siļķu mērci

Par kartupeļu dzimteni tiek uzskatīta Dienvidamerika, Peru, Bolīvijas un Čīles reģions, kur jau pirms vairāk kā 10 000 gadiem (pēc citiem avotiem jau pirms 14 000 gadiem) senās indiāņu ciltis šo kultūraugu ir audzējušas pārtikai.No 16 gadsimta kartupeli zin arī Eiropā. Latvijā vidēji gada laikā viens iedzīvotājs patērē 100 kg kartupeļu! Šeit vēl viens veids kā tos pagatavot.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: