Šī recepte mūsdienas vēl daudziem ir noslēpums. Gadiem ejot recepte mainījās atkarībā no pieejamajiem produktiem, bet galvenais vēl joprojām ir liellopa gaļa, vīns, sīpoli, sēnes.
Kopš 2009. gada šī recepte izraisa paaugstinātu interesi. Galvenokārt, pateicoties autobiogrāfiskajai filmai “Džūli un Džūlija”. Filmas galvenā varone Džūlija Čailda bija recepšu gramatas par franču virtuvi autore. Un nozīmīgu lomu šis ēdiens nospēlēja otras galvenās varones, nevienam vēl toreiz nepazīstamas rakstnieces-neveiksminieces Džūlī Pauelas dzīvē. Ar šo ēdienu sākās viņas kulinārās mākslas apguve un blogs.
Interesanti, ka Džūlijas Čaildas pirmajā pavāŗgrāmatas variantā, kas izdota 1961. gadā, šī recepte aizņēma veselas 10 lapaspuses!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.