Lai arī daudzi ziedkāpostu cienītāji ir pārliecināti, ka šis dārzenis ir tipisks Latvijas “iemītnieks”, tomēr ziedkāpostu dzimtene ir Kipra.
Omlete ar ziedkāpostiem
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 6 olas
- 300g ziedkāposti
- 20g sviests
- 1 ēd.k. olīveļļa
- 2 ēd.k. Fetaki siers
- zaļumi dekorēšanai
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Ziedkāpostus novārīt sālsūdenī līdz pusgatavībai, minūtes 10-12. Nokāst.
Olas sakult ar dakšu. - Pannā izkausēt sviestu un pieliet eļļu. Ielikt pannā ziedkāpostus un apcept. Kad puķkāposti ir apceušies, smuki sakārtot un pārliet ar olu maisījumu. Cept, kamēr omlete gatava.
- Pārkaisīt ar drupinātu Fetaki sieru. Dekorēt ar svaigiem zaļumiem.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni, Idejas brokastīm
- Sastāvdaļas : olas, ziedkāposts
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.