Mandeļu mērce romesko ir viena no vecakām Katalonijas mērcēm. Tur saimnieces vēl līdz šim brīdim mandeles smalcina piestā, ar rokām, un pa pilītei lej klāt olīveļļu un etiķi. Mūsu tehnologiju laikmetā atliek tik pabrīnīties par tādu uzticību tradīcijām. Merci var pasniegt ar zivi, gaļu vai ar tortillju ka patstāvīgu ēdienu.
Romesko mandeļu mērce
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 sarkanas paprikas
- 1 sīpols
- 3 lieli tomāti
- 1 baltmaizes šķēle
- 4 ēd.k. olīveļļas
- 2 ēd.k. grauzdētas mandeles
- 1 tējk. pūdercukura
- 1 ēd.k. baltvīna etiķa
Pagatavošana
- Sīpolu (ar visu mizu), papriku un tomātus ietīt follijā un cept cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 1 stundu. Atdzesēt un attīrīt no mizām.
- Sagatavotus dārzeņus ielikt blenderī, pievienot maizi, pūdercukuru, etiķi, eļļu un apgrauzdētas mandeles. Pievienot sāli un piparus un sablenderēt.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.