Romesko mandeļu mērce

Mandeļu mērce romesko ir viena no vecakām Katalonijas mērcēm. Tur saimnieces vēl līdz šim brīdim mandeles smalcina piestā, ar rokām, un pa pilītei lej klāt olīveļļu un etiķi. Mūsu tehnologiju laikmetā atliek tik pabrīnīties par tādu uzticību tradīcijām. Merci var pasniegt ar zivi, gaļu vai ar tortillju ka patstāvīgu ēdienu.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: