Sālīti citroni (salted lemon)

Šādi marinēti citroni visbiežāk tiek lietoti Marokā, kā piedeva nacionālajam ēdienam - tadžīnai. Šādā veidā var pagatavot arī apelsīnus. Citronus izmanto
gatavojot rīsus un kuskusu sāls un garšvielu
vietā, grilējot zivis folijā vai pergamentā,
sautējumos ar vistas gaļu. Šādā veidā marinēti
citroni var glabāties ledusskapī vairākus mēnešus.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: