Šis deserts, viennozīmgi, priecēs gan lielus, gan, īpaši, mazos saldummīļus. Turklāt, nogaršot to vajadzētu ikvienam! No receptē minētā produkcijas daudzuma iegūsiet četras 500ml burciņas.
Ābolu “medus”
- Sarežģītība Iesācējiem
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2,5 kg āboli
- 1 bundž. iebiezinātais piens ar cukuru
- 200 ml ūdens
Pagatavošana
- Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež šķēlītēs. Ābolus pārliek katlā ar biezu apakšu, pievieno ūdeni un uzvāra. Ābolus vāra tik ilgi, kamēr tie sāk jukt ārā. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Ābolus sablendē, pievienojot iebiezināto pienu. Piena daudzums atkarīgs no ābolu skābuma, tāpēc var gadīties, ka kondensēto pienu pievienot vajadzēs vairāk, taču visu nosaka jūsu vēlmes - šeit ir iespēja variēt.
- Ja vēlaties ābolu "medu" uzglabāt ilgāk, tad burciņas jāsterilizē un jāaizvāko.
- Lai labi garšo!
- Receptes kategorija : Ievārījumi, Konservēšana
- Sastāvdaļas : ābols
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.