Baklažāni ar mocarellu

Vēsturnieki apgalvo, ka pirmsākumos, vairāk nekā četrus gadsimtus pirms Kristus, mocarellu gatavoja tikai un vienīgi no bifeļu piena. Un bija svarīgi, kādu zāli bifeļi ēduši, kādā mēness fāzē slaukts piens.Ar baklažānu audzēšanu ir gājis mazliet vienkāršāk.Vispirms baklažānus sāka audzēt Indijā, no kurienes tie izplatījās Gvinejas piekrastē un pēc tam Japānā.Šodien viss ir vienkārši, dodamies uz veikalu, vai tirdziņu un iegadājamies nepieciesamās sastāvdaļas gardai maltītei.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: