Cepeškrāsnī ceptas kartupeļu mizas ar šķiņķi un sieru

Kartupeļos, it īpaši mizās, ir vērtīgās balastvielas, kas neuzsūcas un gluži kā birstīte tīra kuņģa un zarnu traktu, tādēļ līdz Ziemassvētkiem vajadzētu tos vārīt un ēst ar visu mizu. Tā kā visvērtīgākās vielas koncentrējas tieši zem bumbuļa miziņas, piedāvājam šo recepti.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: