Par šādu desas ritulīti priecājas ne tikai estēti, bet arī bērni. Un garšos visiem!
Desu ritulis
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- apmēram 500g cepamdesiņas
- 3 svaigi salvijas zariņi
- 2 tējk. graudu sinepes
- 1 tējk. medus
- 1 ēd.k. baltais vīna etiķis
- olīveļļa
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Uz galda izklāt cepamo papīru. Uz cepamā papīra saritināt desas rituli un sastirpināt ar koka iesmiņiem. Desu ar visu papīru pārvietot uz cepešpannas vai restēm.
Pagatavot mērci - sajaukt kopā sinepes, medu, etiķi, sāli un piparus.
Ar otiņas palīdzību apsmērēt desiņas ar marinādi, spraugās iespraust salvijas zariņus un likt cepties.
Cept cepeškrāsnī vai augšējā nodalījumā zem grila 15-20 minūtes, kamēr desiņas kļūst brūnas.
Pasniegt ar atlikušo mērci.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Grilam
- Sastāvdaļas : desiņas
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.