Tā ir ļoti sena ebreju recepte. Garšvielas var pamainīt pēc savas patikas, bet siļķei (mērcētai pienā), maizei un olām jābūt obligāti.
Foršmaks
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 siļķes
- 4 olas
- 1 sīpols
- 1 ābols
- 3 baltmaizes šķēles
- 1 ēd.k. etiķa
- 1 ēd.k. mārrutku
- piens
Pagatavošana
- Maizi un iztīrītu siļķi izmērcēt pienā (atsevišķi) maizi kārtīgi nospiest. Drīkst arī uzreiz iegādāt siļķu fileju, ja kādam negribas tīrīt ))). Sīpolu un ābolu notīrīt. Visu izlaist caur gaļas maļamo mašīnu, (izņemot olas) . Olu baltumus smalki sakapāt un pievienot siļķu masai. Olu dzeltenumus saberzt ar etiķi un mārrutkiem un tikai tad pievienot masai. Būtu labi atstāt visu uz nakti ievilkties, bet nepacietīgie var ēst uzreiz.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.