Jāņem vērā, ka formai šeit jābūt ne lielākai,
ka 20cm. Kūka ir tā vērta!
Marcipāna-dzērveņu kūka
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- Mīklai:
- 150g miltu
- 100g sviesta
- 50g cukura
- 2 olu dzeltenumi
- Pildījumam:
- 150g dzērvenes
- 150g marcipāna masas
- 50-70g cukura
- 2 olu baltumi
Pagatavošana
- No produktiem ātri samīca mīklu un pusstundu atdzesē aukstumā. Mīklu ieklāj ietaukotā veidnē ar noņemamu malu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā pusgatavu (apmēram 15 min).
- Marcipāna masu sarīvē skaidiņās (lai būtu vieglāk, marcipānu patur saldētavā). Iemaisa cukuru. Iecilā saputotus olu baltumus un dzērvenes.
- Masu liek pusceptās kūkas pamatnē un turpina cept 180-200 grādu temperatūrā apmēram stundu.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Natalja iekš Aknu pastēte “Melnais Barons”
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.