Romesko mērce, kas sastāv no ceptiem dārzeņiem un mandelēm ļoti labi sader kopā ar maigu un sulīgu pikšas fileju
Pikša ar romesko mērci
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 pikšas filejas
- 4 ēd. k. olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
- Mērcei:
- 2 sarkanas paprikas
- 1 sīpols
- 3 tomāti
- 1 maizes šķēle (var būt sacietējusi)
- 2 ēd.k. grauzdētu mandeļu
- 1 ēd.k. baltvīna etiķa
- 4 ēd.k.olīveļļas
- 1 tējk. pūdercukura
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu (ar visu mizu), papriku, tomātus ietīt follijā un cept cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 1 stundu. Atdzesēt un attīrīt no mizām.
- Sagatavotus dārzeņus ielikt blenderī, pievienot maizi, pūdercukuru, etiķi, eļļu un apgrauzdētas mandeles. Pievienot sāli un piparus un sablenderēt.
- Zivi pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept zivi 3-4 min. no katras puses.
- Pasniegt pikšu ar mērci un svaigiem zaļumiem.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Mērces, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : paprika, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.