Šo dipu iesakām pagatavot īsi pirms ēšanas, jo
sastāvā esošie sīpoli izdalot sulu var sabojāt
visu prieku no baudīšanas. Labi sader kopā
ar dārzeņu standziņām, čipšiem, krekeriem, šampinjoniem. Var izmantot ari kā salātu mērci.
Rukolas dips
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 saišķīts rukolas (apm. 50 g)
- 2 ķiploka daiviņas
- 4 ēd.k. riekstu
- 1 sīpols
- 200g krējuma
- 2-3 ēd.k. lakto
- 2 ēd.k. citrona sulas
- Kaijenas pipari
- sāls
Pagatavošana
- Rukolu nomazgā un labi notecina. Lapas sakapā. Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi. Sīpolu nomizo un sagriez sīkos kubiņos. Riekstus apgrauzdē pannā bez taukvielām un rupji sakapā. Sīpolus labi samaisa ar riekstiem un rukolu, krējumu, lakto un citronu sulu. Pēc garšas pievieno sāli un Kaijenas piparus.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.