Kad bērzu sulas iztīrījušas organismu, laiks uzņemt vitamīnus un vārīt skābeņu zupu.
Skābeņu zupa
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 800 ml ūdens
- 200 ml piens
- 50 g sviests
- 1 olas dzeltenums
- skābeņu lapas (kārtīgas divas buntes )
- 100 g spināti
- 100 g bagete
- sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Skābenes un spinātus noskalo, nosusina un sagriež smalkāk. Katliņā izkausē sviestu un apcep tajā skābenes un spinātus, apm. 2 minūtes. Pielej ūdeni, pievieno sāli un svaigi maltus piaprus pēc garšas un vāra 15 minūtes. Mazliet atdzesē un sablendē.
- Zupas terīnē sajauc 50 ml piena ar olas dzeltenumu. Pārējo pienu pievieno zupai, uzvāra un visu laiku maisot pārlej terīnē.
- Bageti sagriež un apgrauzdē.
- Zupu pasniedz karstu, pārkaisot ar maizes grauzdiņiem.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
banāni
baziliks
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cīsiņi
delikateses
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
granātāboli
grilam
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
laboratorija
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
receptes
saldējums
siers
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
video recepte
vīns
šokolāde
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.