Gaspačo ar vistu

Gaspačo ir spāņu aukstā zupa. Vēl to mēdz dēvēt par šķidrajiem salātiem (liquid salad). Gaspačo pagatavošanas versiju ir pietiekami daudz, taču nemainīgi to galvenā sastāvdaļa ir tomāti. Šajā versijā otra sastāvdaļa, kas šo zupu padara īpašu, ir vista. Izmēģiniet šo auksto zupas pagatavošanas recepti arī jūs!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: