Šis tomātu ievārījums būs kā lielisks papildinājums dažādiem sieriem, gaļas un zivju ēdieniem. To spēs novērtēt ne tikai pikantu ēdienu cienītāji, bet pat visprasīgākais gardēdis. Pamēģiniet!
Tomātus noblanšēt, novilkt ādu un sagriezt mazākos gabalos. Sagrieztus tomātus pārlikt katlā ar biezu apakšu un uzkarsēt. Samazināt uguni un vārīt zem vāka apm. 10 min. Iemaisīt cukuru, sagrieztus čili piparus, svaigi spiestu citrona sulu un bazilika lapiņas. Vāra nepārtraukti maisot, līdz cukurs ir pilnībā izšķīdis. Uguni izslēgt un noņemt no ievārījuma putas.
Ievārījumu saliet tīrās sausās burkās, uzreiz aizvākot.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.