Laikam jau katrai sevi cienošai saimniecei jābūt savai pastētes receptei. Šodien padalīšos ar garšīgas yb vienkārši pagatavojamas pastētes recepti. Jāpiebilst, receptē minētā baltvīna vietā var izmantot arī konjaku, bet tad pietiks ar 50ml.
Uz pannas apcept olīveļļā sagrieztus ripiņās sīpolus un sasmalcinātus ķiplokus, pievienot sagrieztas aknas.
Apcept aptuveni 10 minūtes - iekšā aknām jābūt jēlām
.
Pieliet vīnu, piebērt sāli, svaigi maltus piparus, sasmalcinātu koriandru, sarīvētu muskatriekstu un sautēt vēl 5 minūtes.Pieliet saldo krējumu un uzvārīt.. Tad to visu caur gaļas maļamo mašīnu izlaist vai arī sablenderēt.
Formiņās salikt ledusskapī līdz nākamam rītam.
Ja pastēti vajadzība ilgāk uzglabāt ledusskapī, iesakām to pārliet ar 100g kausēta sviesta.
Tikai neaizmirstiet attīrīt sviestu no sarecējušām sūkalām! Lai to izdarītu, vajag vienkārši prātīgi noliet
Sūkalas paliks apakšā.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.