Baklažānu nomazgāt uz sagriezt gareniski plānās šķēlītēs. Pārkaisīt ar sali un atstāt uz minūtēm 10-15, lai pazūd rūgtums. Lieko šķidrumu noliet.
Nelielā eļļas daudzumā katru baklažāna šķēli
apcept no abām pusēm. Jau gatavus baklažānus nolikt uz salvetēm, lai notek liekie tauki.
Sieru sagriezt taisnstūros, kas platumā sakrīt ar baklažāna platumu.
Katru siera gabalu ietīt baklažāna šķēlē un
pārsiet ar loku.
Visus siera rullīšus liek kādā traukā, pievieno notīrītas ķiploka daiviņas, pārkaisa ar sali un pipariem un pārlej ar eļļu. Pēc vēlmes var pievienot timiāna vai rozmarīna zariņus. Šajā marinādē notur
rullīšus 2-3 dienas.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.