Šis tradicionālais Latviešu ēdiens greznos jebkura mēroga svinību galdu.
Cepta pildīta līdaka
- Sarežģītība Vidēji
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 kg līdaka
- 35 g baltmaize
- 1 ola
- 50 g piens
- 15 g sviests
- 10 g skābais krējums
- zivju buljons
- sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu 2-3 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi. Zivju masai pievieno sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo pienu un visu kārtīgi sajauc. Masu iebilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, ik pa laikam aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no līdakas galvas un asakām).
- Līdaku dekorē ar ikriem un citrona šķēlītēm, majonēzi. Pasniedz ar krējuma vai mārrutku mērci, vārītiem kartupeļiem, marinētām bietēm.
- Receptes kategorija : Uzkodas, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : līdaka, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Natalja iekš Aknu pastēte “Melnais Barons”
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.