Kartupeļus sākumā audzēja kā dekoratīvus augus.
To ziedus uzskatīja par ļoti skaistiem.
Galminieki tos nereti izmantoja frizūru un apģērba dekorēšanai. Un kā tikai šos bumbuļus nav
gatavojuši. Piedāvājam vēl vienu veidu, kā pagatavot nu jau tik ierasto dārzeni.
Kartupeļi “čaumalā”
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 10 kartupeļi
- 2 ēd.k. miltu
- 1 ēd.k. sāls
Pagatavošana
- Miltus sajaukt ar sāli. Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un vel mitrus apviļāt miltu maisījumā.
Kartupeļus sakārtot uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā līdz 190 grādiem krāsnī apmēram 1 stundu. Cepot milti veido cietu garoziņu kā olu čaumala. Ēd ar karoti. - avots:marikan.livejournal.com
- Porcijas : 3-4
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni
- Sastāvdaļas : kartupeļi
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.