Lai arī laika apstākļi mūs īpaši nelutina, tas nav šķērslis, lai negatavotu uz grila. Šoreiz dalamies ar liellopa ribiņu pagatavošanas recepti. Taču, ja grils Jums nav pieejams, gatavojiet cepeškrāsnī. Izmēģiniet šo recepti arī Jūs!
Liellopa ribiņas medus marinādē
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1kg liellopu ribiņas
- 4-5 ķiploka daiviņas
- 4 ēd.k.sojas mērce
- 2 ēd.k. medus
- 3 ēd.k. Vorčestera mērce
- 2 ēd.k. steika garšvielas
- eļļa
- sāls
Pagatavošana
- Cepešpannā vai lielā katlā ar biezu apakšu ielej mazliet eļļas un apcep ribiņas no abām pusēm, tad pielej ūdeni un sautē apm. 40 min, pēc nepieciešamības pievienojot ūdeni.
- Sagatavo marinādi - ķiplokus smalki sakapā, pievieno mērces, medu, garšvielas, sāli pēc garšas.
- Sagatavotas ribiņas izņem no šķidruma, apsmērē ar sagatavoto marinādi un cep uz grila vai cepeškrāsnī. Ik pa brīdim ribiņas jāapgoza un jāapsmērē ar marinādi.
- Pasniedz ar ceptiem vai grilētiem dārzeņiem
- Porcijas : 2-4
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Grilam
- Sastāvdaļas : liellopa gaļa
Novērtē šo recepti
-
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
-
Vidējais vērtējums
-
- (5 / 5)
2 komentāri pie Liellopa ribiņas medus marinādē
Komentēt Spied šeit, lai atceltu atbildi.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Kada temperatura un cik ilgi ir jacepj cepeskrasni? Paldies!
Mērķis šai apcepšanai - iegūt garšīgu garoziņu. Ribiņas jau ir iepriekš sagatavotas, tāpēc droši var cept lielākā temperatūrā, kādi 220 grādi. Laiks gan atkarīgs no cepeškrāsns - tikko iegūst skaistu krāsu un jums patīk kā izskatās ))))