Ideju šim ēdienam mēs aizguvām amerikāņu TV šovā, kurā apskata ielu ēstuves, “The food street” un mums tā ļoti iepatikās. Tiesa gan puiši tā arī netaklāja noslēpuumu, ka pareizi pildīt spārniņus. Bet mēs izdomājām un dalamies ar jums!
Pildīti vistu spārniņi
- Sarežģītība Vidēji
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1,5 kg vistas spārniņi
- 300g žāvēta cūkgaļa
- 300g Čedara siers
- halapenjo pipari vai marinēti gurķīši
- 4 olas
- rīvmaize
- eļļa
- sāls
- Tzatziki mērce pasniegšanai
Pagatavošana
Vistas spārniņus noskalot un sadalīt trijās daļās. Trešo falangu (pašu pēdējo) izmanto citiem mērķiem, pārējās vistas spārniņu daļas pildīsim.
Pagatavot pildījumu: gaļu sagriezt kubiņos, sieru sarīvēt. Halapenjo piparus vai gurķīšus sagriezt kubiņos. Gaļu, sieru un piparus vai gurķīšus sajaukt kopā. Ar šo masu piepildīt spārniņus. Priekš tam zem ādas pabāzt pirkstus un atdalīt gaļu no kauliem - izveidosies kabatiņa. Šo kabatiņu piepildīt ar sagatavoto pildījumu.
Olas uzputot ar dakšu, rīvmaizi iebērt atsevišķā bļodā.Piepildītus spārniņus apviļā olā un rīvmaizē, tad vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Sagatavotus spārniņus fritē uzkarsētā eļļā līdz tie kļūst kraukšķīgi un brūni, apm. 5 min. Izceptus spārniņus notecina uz papīra dvielīšiem.
Spārniņus var cept arī cepeškrāsnī apm. 45 min.Pasniedz ar tzatziki mērci.
- Porcijas : 10-12
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Uzkodas
- Sastāvdaļas : vista
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.