Ja sams ir smagāks par 15 kg, tad zivs ir ļoti trekna un cilvēka kuņģim pagrūti sagremojama. Toties jaunu samu gaļa nav tik ļoti trekna un ir ļoti garšīga.
Sams ar dillēm un citronu
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 4 sama gabali pa 200g katrs
- 1 sīpols
- dilles
- sāls un svaigi malti pipari
- 1 ēd.k. baltvīna
- olīveļļa
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 230 grādiem. Sagatavot 4 dubultas folija loksnes.
Sīpolu nomizot un sagriezt gredzenos. Citronam nogriezt mizu un sagriezt šķēlītēs.
Samu nomazgāt un nosusināt ar salvetēm. Uz katras folija loksnes liek dilles ar kātiem, 2-3 sīpola gredzenus, samu, citrona šķēli, uzpilina vīnu un pārlej ar olīveļļu. Uzmanīgi aizloka ciet malas un cep cepeškrāsnī apmēram 7-8 minūtes. - Zivi pasniegt ar visu foliju.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.